Ekskluzywna marka Louis Vuitton zadebiutowała kilka miesięcy temu ze swoją pierwszą w historii restauracją i kawiarnią. Nowe miejsca – Sugalabo V i Le Café V mieszczą się w butiku marki w Osace, w Japonii. Mimo pandemii konronowirusa, unikatowy koncept spotkał się z dużym zainteresowaniem.
Na uwagę zasługuje menu miejsc, które powstały z inicjatywy francuskiego domu mody. Autorem dań jest słynny szef kuchni – Yosuke Sugi. Japończyk jest uczniem uznanego francuskiego restauratora Joël’a Robuchon. Kawiarnia Le Café V, mieści się na najwyższym piętrze sklepu. Dla klientów przygotowano koktajlowy bar, a wyśmienitymi trunkami można się delektować w środku jak i na tarasie na świeżym powietrzu. Natomiast w restauracji Sugalabo V zainteresowani mogą liczyć na wyjątkowe kulinarne doznania. Jak wam się podoba połączenie mody i dobrej kuchni?